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수확량:
6 인분
식사 타입:
에피타이저
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Tipper

Garlic Dill Meatballs

Serve the meatballs alone on toothpicks as an hors d'oeuvre or on a layer of creamy mushroom sauce as an entree or first course.

재료

조리법

  1. Preheat the oven to 375° F (200° C).
  2. Combine the chicken, pork, onion, pork rinds, egg, garlic, dill, salt and pepper in a bowl and mix well.
  3. Divide the mixture into twelve 2-inch meatballs.
  4. Heat the oil in a large ovenproof skillet over medium-high heat until hot but not smoking.
  5. Brown the meatballs, turning them about 6 minutes. Transfer the skillet to the oven and bake the meatballs, covered for 15 minutes.
  6. Serve immediately.
  7. You can double or triple the recipe as needed. Makes about 12 meatballs.
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평가 
I ended up using lean ground beef since that was what I had in the freezer. They turned out better than the pre-fab meatballs I usually buy. Be sure to move the oven rack to the top for broiling.
user vote
2009년 01월 6일 작성이: AngieNice
Phase II only allows low fat meat like chicken and fish - no ground beef or pork and no frying. So this recipe is probably tasty, but you need to be careful to use lower fat meats.
user vote
2007년 03월 1일 작성이: jenna810

     
 

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에피타이저 반찬

최신 요리법

작성이: jinnie1991
부드럽고 맛있으며 칼로리가 낮습니다.
작성이: 허겁지겁
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
작성이: maison_tomo
맛있고 저칼로리 간식.
작성이: naeeil
쉽고 간단하고 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Garlic Dill Meatballs의 1인분에는 396칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 72% 지방, 2% 탄수화물, 26% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1658 kJ
396 kcal
탄수화물
1.61g
설탕당
0.58g
단백질
25.61g
지방
31.22g
포화지방
9.906g
트랜스 지방
0.018g
다불포화지방
4.395g
불포화 지방
14.794g
콜레스테롤
117mg
식이섬유
0.2g
나트륨
278mg
칼륨
347mg
20%
RDI기준*
(396 cal)
20% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (2%)
 
지방 (72%)
 
단백질 (26%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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