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FatSecret회원 평균평점
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작성이: webms
Pumpkin Custards
Tastes just like pumpkin pie but without the guilt or fat.
재료
조리법
- In a medium mixing bowl, beat egg whites till foamy.
- Stir in canned pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, allspice and salt.
- Place four 6 ounce custard cups or ramekins in a shallow baking pan. Pour pumpkin mixture into cups.
- Place the baking pan containing the cups on the oven rack. Pour boiling water around custard cups in baking pan to depth of 1".
- Bake in a 325° F (160° C) oven for 35 to 40 minutes or till a knife inserted near the center comes out clean.
- Remove custard cups from water. Serve warm or chilled. If desired, garnish with fat free dessert topping.
94분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
A great alternative to pumpkin pie, will be making this a ton this holiday season!
2008년 10월 17일 작성이: FeeBeeBud
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요리법 제출
영양 요약:
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Pumpkin Custards의 1인분에는 104칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 3% 지방, 75% 탄수화물, 23% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
436 kJ
104 kcal
탄수화물
20.25g
설탕당
17.04g
단백질
6.11g
지방
0.31g
포화지방
0.151g
다불포화지방
0.015g
불포화 지방
0.054g
콜레스테롤
2mg
식이섬유
1.9g
나트륨
269mg
칼륨
315mg
칼로리 분석:
탄수화물 (74%)
지방 (3%)
단백질 (23%)
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