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수확량:
6 인분
식사 타입:
메인 요리
평가:
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작성이: brittiful

Vegetarian Spaghetti

Spaghetti pasta in tomato sauces with plenty of healthy veggies.

재료

조리법

  1. Sauté minced vegetables in olive oil until clear.
  2. Add canned sauce. Simmer on low 1 hour.
  3. Prepare the spaghetti noodles according to directions. Rinse in clear hot water and drain.
  4. Serve together with parmesan cheese.
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평가 
It was really good.
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2009년 07월 5일 작성이: JT1906

     
 

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너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
작성이: 촑촑한촑호칩
빠르고 쉽고 맛있습니다.

요리법 제출

영양 요약:

Vegetarian Spaghetti의 1인분에는 325칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 34% 지방, 51% 탄수화물, 14% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1358 kJ
325 kcal
탄수화물
42.78g
설탕당
7.9g
단백질
11.92g
지방
12.78g
포화지방
3.181g
다불포화지방
1.434g
불포화 지방
7.556g
콜레스테롤
7mg
식이섬유
4.6g
나트륨
555mg
칼륨
751mg
16%
RDI기준*
(325 cal)
16% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (52%)
 
지방 (34%)
 
단백질 (14%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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