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수확량:
2 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
8 분
식사 타입:
에피타이저
수프(국)
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: joannap88

Japanese Soup with Tofu & Mushrooms

A simple low calorie miso-style soup that can be enjoyed as an appetizer or included in the main course.

재료

조리법

  1. Slice mushrooms into thin slices, chop onion and cube tofu.
  2. In a medium saucepan, bring broth to boil; reduce heat to low, add mushrooms and cook for 3 minutes.
  3. In a small bowl, mix miso paste and liquid amino together.
  4. Stir mixture into broth along with tofu.
  5. Simmer 5 minutes, and serve topped with green onion.
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평가 
This recipe can be good for vegan diet if you're using vegetable stock instead of chicken broth.I'm no using aminos because I don't know what is it. Usually I cook it adding wakame seaweed.
user vote
2011년 09월 6일 작성이: 2ann

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Japanese Soup with Tofu & Mushrooms의 1인분에는 132칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 36% 지방, 22% 탄수화물, 42% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
550 kJ
132 kcal
탄수화물
7.23g
설탕당
2.36g
단백질
13.82g
지방
5.3g
포화지방
0.011g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.008g
불포화 지방
0.013g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
0.6g
나트륨
828mg
칼륨
36mg
7%
RDI기준*
(132 cal)
7% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (22%)
 
지방 (36%)
 
단백질 (42%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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