Chicken and Vegetable Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Chicken and Vegetable Soup
Quick, easy and very satisfying.
재료
조리법
- Chop up all vegetables in to small pieces and combine in a small to medium sized pot.
- Add 3/4 cup water and a pinch of salt, turn on low heat.
- Cook chicken breast in pan on medium heat, add seasoning to taste.
- After chicken is cooked chop into bite-sized pieces.
- Add chicken, broth and spices as desired.
- Let sit for a few minutes and enjoy!
134분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
|
sounds great! i'm going to nick the peppers and put in frozen mixed veggies. hope it cal/fat content stays the same or close.
2010년 01월 12일 작성이: Jesse1955
|
Add a bit of parsley and it's even better!
2008년 02월 20일 작성이: grocerkel
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
수프(국)
최신 요리법
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
|
건강하고 맛있고 간단한 레시피.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Chicken and Vegetable Soup의 1인분에는 124칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 9% 지방, 25% 탄수화물, 66% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
520 kJ
124 kcal
탄수화물
7.69g
설탕당
3.92g
단백질
20.31g
지방
1.22g
포화지방
0.318g
트랜스 지방
0.02g
다불포화지방
0.328g
불포화 지방
0.257g
콜레스테롤
46mg
식이섬유
2.6g
나트륨
345mg
칼륨
580mg
칼로리 분석:
탄수화물 (25%)
지방 (9%)
단백질 (66%)
|
|
|