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수확량:
3 인분
식사 타입:
수프(국)
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: heatherx3o

Chicken and Vegetable Soup

Quick, easy and very satisfying.

재료

조리법

  1. Chop up all vegetables in to small pieces and combine in a small to medium sized pot.
  2. Add 3/4 cup water and a pinch of salt, turn on low heat.
  3. Cook chicken breast in pan on medium heat, add seasoning to taste.
  4. After chicken is cooked chop into bite-sized pieces.
  5. Add chicken, broth and spices as desired.
  6. Let sit for a few minutes and enjoy!
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평가 
2 pts
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2011년 12월 3일 작성이: mama mel
sounds great! i'm going to nick the peppers and put in frozen mixed veggies. hope it cal/fat content stays the same or close.
user vote
2010년 01월 12일 작성이: Jesse1955
Add a bit of parsley and it's even better!
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2008년 02월 20일 작성이: grocerkel

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Chicken and Vegetable Soup의 1인분에는 124칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 9% 지방, 25% 탄수화물, 66% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
520 kJ
124 kcal
탄수화물
7.69g
설탕당
3.92g
단백질
20.31g
지방
1.22g
포화지방
0.318g
트랜스 지방
0.02g
다불포화지방
0.328g
불포화 지방
0.257g
콜레스테롤
46mg
식이섬유
2.6g
나트륨
345mg
칼륨
580mg
6%
RDI기준*
(124 cal)
6% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (25%)
 
지방 (9%)
 
단백질 (66%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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