Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas
Lekker licht.
재료
조리법
- Champignons in schijfjes.
- Puntpaprika doormidden en schoonmaken en eventueel 1 minuut in magnetron om iets zachter te maken als je dat lekker vindt.
- Champignons roerbakken, in droge pan met eventueel klein beetje water eventueel peper en zout.
- Champignons in/op halve puntpaprika's, plakje geitenkaas er over verdelen.
177분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
simpel en lekker, maar verwarmd (kort in grill/magnetron) smelt de geitenkaas een klein beetje door de champignons heen....nog lekkerder dus:)
2016년 08월 21일 작성이: pvp1963
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
에피타이저
반찬
점심 식사
최신 요리법
맛있고 간편하며 저칼로리.
|
쉽고 간단하고 맛있는.
|
맛있고 쉽고 간단한 레시피.
|
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas의 1인분에는 93칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 42% 지방, 27% 탄수화물, 32% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
389 kJ
93 kcal
탄수화물
6.81g
설탕당
3.68g
단백질
8.1g
지방
4.73g
포화지방
2.986g
다불포화지방
0.348g
불포화 지방
0.966g
콜레스테롤
9mg
식이섬유
1.6g
나트륨
82mg
칼륨
403mg
칼로리 분석:
탄수화물 (26%)
지방 (42%)
단백질 (32%)
|
|
|