평가:
FatSecret회원 평균평점
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Spanish style rice made with brown rice, tomato and peppers, chicken broth or bouillon.
재료
조리법
- Over medium heat melt butter in a large and lightly toast rice for a few minutes. Add 2 crushed garlic cloves and continue to cook for another minute or two.
- Slowly stir in 2 cups of water with bouillon base added or use chicken stock/broth. Stir in tomatoes & chili peppers (like RoTel). Sprinkle sliced green onions on top. Cover.
- Reduce heat to lowest setting. Keep covered and allow to simmer slowly for 30 to 40 minutes (do not stir or remove lid during this time).
- After 30 minutes fluff rice with a fork. Allow to stay on stove uncovered to dry a little if needed.
- Produces 2 cups of rice.
140분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Easy and goes great with grilled chicken!
2012년 08월 19일 작성이: Aralith221
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요리법 제출
영양 요약:
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Spanish Style Brown Rice의 1인분에는 462칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 28% 지방, 64% 탄수화물, 8% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1933 kJ
462 kcal
탄수화물
74.84g
설탕당
5.87g
단백질
9.52g
지방
14.34g
포화지방
7.305g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.458g
불포화 지방
2.992g
콜레스테롤
30mg
식이섬유
4g
나트륨
1761mg
칼륨
284mg
칼로리 분석:
탄수화물 (64%)
지방 (28%)
단백질 (8%)
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