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작성이: D2na
Baked Parmesan Chicken
Why fry chicken cutlets when you can enjoy an even tastier oven-baked version?
재료
조리법
- Pre-heat oven to 425 °F (210 °C) and coat a baking sheet with cooking spray.
- Whisk the egg with the water in a shallow dish.
- Combine the pine nuts, bread crumbs and seasoning in another shallow dish.
- Dip the chicken into the egg and then the nut mixture.
- Arrange on the prepared baking sheet and coat with cooking spray.
- Bake for 10 minutes.
- Turn over the breasts and top each with marinara sauce and some of the cheese.
- Bake for 5 to 10 minutes longer or until the cheese has melted and the chicken is cooked through.
422분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
So Yummy! I loved the mix of pine nutes and bread crumbs.
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very easy and delicious!
2011년 09월 12일 작성이: sk1129
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This was amazing. I loved it!
2011년 08월 13일 작성이: Caitwald
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요리법 제출
영양 요약:
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Baked Parmesan Chicken의 1인분에는 467칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 45% 지방, 18% 탄수화물, 36% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1954 kJ
467 kcal
탄수화물
21.9g
설탕당
9.49g
단백질
43.27g
지방
23.88g
포화지방
3.347g
다불포화지방
6.064g
불포화 지방
3.882g
콜레스테롤
133mg
식이섬유
4.6g
나트륨
513mg
칼륨
154mg
칼로리 분석:
탄수화물 (19%)
지방 (45%)
단백질 (36%)
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