평가:
FatSecret회원 평균평점
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작성이: Jen88
Baked Salmon Dijon
A great tasting salmon dish that will make this recipe a family favorite.
재료
조리법
- Whisk sour cream, dill, onion, mustard, and lemon juice in small bowl to blend.
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Lightly oil baking sheet with cooking spray.
- Place salmon, skin side down, on prepared sheet.
- Sprinkle with garlic powder and pepper, then spread with the sauce.
- Bake salmon until just opaque in center, about 20 minutes.
381분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Yes, Great!
2020년 05월 9일 작성이: MaryE72
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I use Greek yogurt in place of sour cream
2015년 11월 20일 작성이: avtanner
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This was pretty good.
2013년 06월 15일 작성이: twinklebun
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USE SOJA CREAM INSTEAD OF SOUR CREAM
2013년 05월 1일 작성이: marianne92
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Very tasty. Great on Calorie Count.
2012년 04월 17일 작성이: Brian_G
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dont rate recipes based on your diet...
2011년 10월 31일 작성이: emarxnj
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must lose the sour cream- no dairy on phase 1
& 2b
2007년 10월 30일 작성이: wayiwas
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요리법 제출
영양 요약:
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Baked Salmon Dijon의 1인분에는 251칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 36% 지방, 12% 탄수화물, 52% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1049 kJ
251 kcal
탄수화물
7.59g
설탕당
0.58g
단백질
31.54g
지방
9.74g
포화지방
1.494g
다불포화지방
3.868g
불포화 지방
3.272g
콜레스테롤
86mg
식이섬유
0.4g
나트륨
168mg
칼륨
830mg
칼로리 분석:
탄수화물 (12%)
지방 (36%)
단백질 (52%)
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