준비 시간: 40 분
조리 시간: 1 시간 30 분
평가:
FatSecret회원 평균평점
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A lower fat version of this tasty dish.
재료
조리법
- Whisk together 1 egg, water and salt.
- Thinly slice eggplant and dip in egg then bread crumbs.
- Place eggplant slices on cookie sheet spray with olive oil cooking spray (like Pam) and bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
- While eggplant is baking, mix ricotta, shredded mozzarella, parmesan, remaining seasonings and 1 egg together.
- Place 1/2 cup sauce in deep baking pan, then layer of cheese.
- Top with eggplant and sauce alternating ending with sauce.
- Cover tightly with aluminum bake on 350 °F for 1 hour and 30 minutes or until bubbly.
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평가
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요리법 제출
영양 요약:
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Eggplant Parmigiana의 1인분에는 293칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 33% 지방, 42% 탄수화물, 24% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1224 kJ
292 kcal
탄수화물
31.52g
설탕당
7.51g
단백질
18.31g
지방
11.12g
포화지방
5.902g
다불포화지방
1.133g
불포화 지방
3.171g
콜레스테롤
81mg
식이섬유
6.8g
나트륨
1076mg
칼륨
679mg
칼로리 분석:
탄수화물 (43%)
지방 (33%)
단백질 (24%)
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