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수확량:
8 인분
준비 시간:
40 분
조리 시간:
1 시간 30 분
식사 타입:
에피타이저
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: janican71

Eggplant Parmigiana

A lower fat version of this tasty dish.

재료

조리법

  1. Whisk together 1 egg, water and salt.
  2. Thinly slice eggplant and dip in egg then bread crumbs.
  3. Place eggplant slices on cookie sheet spray with olive oil cooking spray (like Pam) and bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
  4. While eggplant is baking, mix ricotta, shredded mozzarella, parmesan, remaining seasonings and 1 egg together.
  5. Place 1/2 cup sauce in deep baking pan, then layer of cheese.
  6. Top with eggplant and sauce alternating ending with sauce.
  7. Cover tightly with aluminum bake on 350 °F for 1 hour and 30 minutes or until bubbly.
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평가 
six points per serving
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2010년 08월 8일 작성이: hwood

     
 

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작성이: iam3
맛있고 쉬운 레시피.

요리법 제출

영양 요약:

Eggplant Parmigiana의 1인분에는 293칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 33% 지방, 42% 탄수화물, 24% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1224 kJ
292 kcal
탄수화물
31.52g
설탕당
7.51g
단백질
18.31g
지방
11.12g
포화지방
5.902g
다불포화지방
1.133g
불포화 지방
3.171g
콜레스테롤
81mg
식이섬유
6.8g
나트륨
1076mg
칼륨
679mg
15%
RDI기준*
(292 cal)
15% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (43%)
 
지방 (33%)
 
단백질 (24%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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