식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
간식
점심 식사
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Tasty, colorful and full of goodness.
재료
조리법
- All ingredients (apart from lemons) should be finely chopped and placed in a large salad bowl.
- Add olive oil, then grate the zest of the lemon and add to mix before juicing the lemons and adding the juice.
- Mix thoroughly and enjoy!
- Note: this recipe is a good have-in-fridge standby for snacking, a light lunch on its own, or perfect as a side dish with a main course.
42분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Wonderful, colourful and nutritious. Summer on a plate.
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간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
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요리법 제출
영양 요약:
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Turkish Salad의 1인분에는 315칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 38% 지방, 51% 탄수화물, 12% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1317 kJ
315 kcal
탄수화물
46.47g
설탕당
10.74g
단백질
10.76g
지방
15.42g
포화지방
2.181g
다불포화지방
2.207g
불포화 지방
10.391g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
13.9g
나트륨
71mg
칼륨
1305mg
칼로리 분석:
탄수화물 (50%)
지방 (38%)
단백질 (12%)
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