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수확량:
4 인분
식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
간식
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: rabbit

Turkish Salad

Tasty, colorful and full of goodness.

재료

조리법

  1. All ingredients (apart from lemons) should be finely chopped and placed in a large salad bowl.
  2. Add olive oil, then grate the zest of the lemon and add to mix before juicing the lemons and adding the juice.
  3. Mix thoroughly and enjoy!
  4. Note: this recipe is a good have-in-fridge standby for snacking, a light lunch on its own, or perfect as a side dish with a main course.
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평가 
Wonderful, colourful and nutritious. Summer on a plate.
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2007년 09월 6일 작성이: rabbit

     
 

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작성이: eunhyemelidy
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
작성이: seony7
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.

요리법 제출

영양 요약:

Turkish Salad의 1인분에는 315칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 38% 지방, 51% 탄수화물, 12% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1317 kJ
315 kcal
탄수화물
46.47g
설탕당
10.74g
단백질
10.76g
지방
15.42g
포화지방
2.181g
다불포화지방
2.207g
불포화 지방
10.391g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
13.9g
나트륨
71mg
칼륨
1305mg
16%
RDI기준*
(315 cal)
16% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (50%)
 
지방 (38%)
 
단백질 (12%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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