식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Chopped leafy green salad with a tasty Greek dressing.
재료
조리법
- Wash then pat dry a small head of leaf lettuce. Place a handful of lettuce on a cutting board and chop with a large knife, into bite size pieces then place in a salad bowl.
- Peel cucumber; slice in half then in half again from one end to the other. Remove the seeds.
- Cut tomato into bite size pieces. Peel the skin from the red onion and slice into thin rings or use a mandolin for uniformed slices.
- Place the cucumber, tomato on the chopped lettuce. Salt and pepper to taste then top with olives, crumbled cheese and red onion.
- Drizzle the Greek dressing over the salad and enjoy.
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요리법 제출
영양 요약:
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Chopped Greek Salad의 1인분에는 384칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 60% 지방, 28% 탄수화물, 12% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1607 kJ
384 kcal
탄수화물
27.33g
설탕당
14.02g
단백질
11.95g
지방
25.8g
포화지방
10.604g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
3.678g
불포화 지방
4.234g
콜레스테롤
50mg
식이섬유
4.8g
나트륨
1417mg
칼륨
783mg
칼로리 분석:
탄수화물 (28%)
지방 (60%)
단백질 (12%)
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