평가:
FatSecret회원 평균평점
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Red pepper flakes and paprika give this gorgeous chicken dish a little kick.
재료
조리법
- Mix flour, salt and all of the spices except the red pepper in small bowl.
- Sprinkle chicken with 2 tablespoons of the seasoned flour.
- Cook chicken in hot oil in large skillet on medium-high heat 3 minutes per side or until browned. Remove from skillet.
- Add bell pepper and onion; cook and stir 5 minutes or until tender.
- Stir in tomatoes, broth and remaining seasoned flour. Bring to boil, stirring frequently.
- Stir in red pepper to taste if desired. Return chicken to skillet.
- Reduce heat to low; cover and simmer 10 minutes or until chicken is cooked through.
- Serve with rice or pasta.
583분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Too high in carbs for induction phase. Made without flour, would be ok,
2010년 05월 15일 작성이: Lavinnia
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부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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맛있고 쉽고 간단한 레시피.
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요리법 제출
영양 요약:
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Spanish Chicken Skillet의 1인분에는 176칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 20% 지방, 27% 탄수화물, 53% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
738 kJ
176 kcal
탄수화물
12.28g
설탕당
3.55g
단백질
24.08g
지방
4.12g
포화지방
0.397g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.287g
불포화 지방
1.901g
콜레스테롤
60mg
식이섬유
2.3g
나트륨
902mg
칼륨
77mg
칼로리 분석:
탄수화물 (27%)
지방 (20%)
단백질 (53%)
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