평가:
FatSecret회원 평균평점
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Semi-sweet and tart snack that is both healthy and delicious.
재료
조리법
- Place cucumbers and onions in a non-metallic medium bowl.
- Combine remaining ingredients in a small mixing bowl. Stir well. Pour over cucumbers and onions.
- Cover and refrigerate for at least 2 hours. Stir occasionally.
- Note: Splenda is optional as well as the vinegar. Have fun and add what you feel would taste best.
- Note: based on recipe from Simple & Sensational Recipes from the Splenda Cookbook.
408분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
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I made this with cider vinegar. It was pretty good.
2010년 03월 2일 작성이: bdubz0r
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요리법 제출
영양 요약:
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Cucumber and Onion Salad의 1인분에는 7칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 5% 지방, 83% 탄수화물, 12% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
29 kJ
7 kcal
탄수화물
2.01g
설탕당
1.09g
단백질
0.29g
지방
0.05g
포화지방
0.015g
다불포화지방
0.024g
불포화 지방
0.002g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
0.2g
나트륨
98mg
칼륨
65mg
칼로리 분석:
탄수화물 (83%)
지방 (5%)
단백질 (12%)
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