평가:
FatSecret회원 평균평점
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Better tasting and healthier than take-out fried rice that's quick and easy.
재료
조리법
- Cut up the chicken and stir-fry until no longer pink; set aside.
- Finely chop the green onions (including green stems) and set aside.
- Scramble the eggs in a small skillet and set aside.
- Bring the chicken broth to a boil in a large skillet.
- Add the soy sauce, garlic and rice.
- Stir, cover and reduce heat. Simmer for 20 minutes.
- Quickly add the chicken, peas and carrots, and egg to the rice.
- Cover for another 10 minutes or until the rice is cooked and soft.
746분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
Very nutritious, tasty and simple to make.
2010년 02월 21일 작성이: IrishGrandma
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요리법 제출
영양 요약:
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Chicken Fried Rice의 1인분에는 284칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 15% 지방, 58% 탄수화물, 27% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1187 kJ
284 kcal
탄수화물
40.42g
설탕당
0.38g
단백질
18.81g
지방
4.51g
포화지방
0.908g
다불포화지방
0.51g
불포화 지방
1.112g
콜레스테롤
133mg
식이섬유
1.4g
나트륨
811mg
칼륨
150mg
칼로리 분석:
탄수화물 (58%)
지방 (15%)
단백질 (27%)
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