평가:
FatSecret회원 평균평점
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An easy-made, low fat, low calorie and high fiber soup.
재료
조리법
- Boil a pot of water.
- Cut all the ingredients in slices.
- Put all the ingredients into the boiling water.
- Serve when all the vegetables become soft and cooked. Add vegetarian stock or salt to taste.
- Note: this is a soup to eat whenever you feel hungry and you can add other vegetables you like.
170분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
This is just over my 266kcal meal allowance but we can all cheat a little!
2009년 08월 8일 작성이: Carrie-Anne
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this reciepe is great but for ATKINS the total net carbs = 27.4 but i've tried it without onion instead i put green onion since it has much fewer net carbs. so thanks the reciepe is awsome
2009년 01월 19일 작성이: Cireena
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somehow it suprises me that something this healthy has so many calories.
2009년 01월 18일 작성이: riverxhawkxlove
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I make it less than five points because nothing is pointable its all free veggies!!! yay!!!
2009년 01월 12일 작성이: scrumpylass
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Mixed Vegetable Soup의 1인분에는 272칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 5% 지방, 80% 탄수화물, 15% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1138 kJ
272 kcal
탄수화물
62.64g
설탕당
36.27g
단백질
12.17g
지방
1.66g
포화지방
0.332g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.984g
불포화 지방
0.293g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
19.6g
나트륨
216mg
칼륨
2564mg
칼로리 분석:
탄수화물 (80%)
지방 (5%)
단백질 (15%)
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