2018년 03월 19일의 체중기록 (저널항목 아님)
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99.4 kg
지금까지 감소한: 9.3 kg.
남은양: 24.6 kg.
다이어트 실행도: 100%.
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다이어트 캘린더 보기, 2018년 03월 19일:
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1185 kcal
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지방: 79.18g | 단백질: 95.30g | 탄수화물: 21.70g.
아침 식사: Poached Egg, Purity Farms Organic Ghee Clarified Butter, Folgers Classic Roast Medium Coffee, Truvia Sweetener (Packet). 점심 식사: Ground Beef (80% Lean / 20% Fat, Patty, Cooked, Broiled), Sargento Natural Baby Swiss Cheese, Salsa. 저녁 식사: Chef Boyardee Pizza Sauce, Zucchini Summer Squash (with Salt, Frozen, Drained, Cooked, Boiled), Hormel Turkey Pepperoni Minis, Egg, Great Value Shredded Mozzarella Cheese. 간식/기타: Sara Lee Cajun Turkey Breast, Atkins Endulge Peanut Butter Cups, Jell-O Sugar Free Cherry. 더보기
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주 1.0 kg 감소하기
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댓글
Wow your killing it gf ...down the river you roll....are you on a speed boat instead of the float now? because your dropping it that well...so proud of you RR love and hugs to you and continued success;)
2018년 03월 19일 작성이: maxie4
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Awe, thank you Maxie4! My inspiration :)
2018년 03월 19일 작성이: RiverratJ
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your welcome cutie patootie...just speaking the truth;)
2018년 03월 19일 작성이: maxie4
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