2016년 05월 2일의 체중기록 (저널항목 아님)
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68.2 kg
지금까지 감소한: 2.0 kg.
남은양: 0 kg.
다이어트 실행도: 100%.
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다이어트 캘린더 보기, 2016년 05월 2일:
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2634 kcal
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지방: 75.18g | 단백질: 142.33g | 탄수화물: 377.89g.
아침 식사: NoGii Peanut Butter & Chocolate High Protein Bar, BillsGingerJuice 1oz Raw Ginger Juice organic, Bill, Bananas, Kirkland's 57G Garlic Parmesan Bread, Source Naturals Psyllium Husk Powder, Kallo Nutritional Yeast Flakes, Cinnamon, Pure Hawaiian Spirulina, Roland Hoi Dai Dried Seaweed, Red or Cayenne Pepper, Nature Made Magnesium Citrate, The Ginger People Crystallized Ginger, Bob's Red Mill Hemp Protein Powder, Water, Frozen Blueberries, Fennel Seed, Bob's Red Mill Old Country Style Muesli, MusclePharm Arnold Iron Whey. 점심 식사: Kirkland's 57G Garlic Parmesan Bread, Avocados, Mushrooms, Ranch Salad Dressing, David Seeds Pumpkin Seeds, Fresh'n Easy Garden Salad, Harvest Sensations Organic Kale Salad, Kirkland Signature Dried Cherries, Cooked Salmon, Young Green Onions, Reduced Fat Oatmeal Cookie with Raisins. 저녁 식사: Very Berry Crunch Granola, Gala Apples. 간식/기타: Clif Bar Builders 20G Protein Bar. 더보기
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주 2.2 kg 감소하기
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