2015년 10월 1일의 체중기록 (저널항목 아님)
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68.6 kg
지금까지 감소한: 15.3 kg.
남은양: 7.3 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2015년 10월 1일:
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750 kcal
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지방: 26.20g | 단백질: 48.97g | 탄수화물: 83.95g.
아침 식사: Publix Low Fat Cottage Cheese with Pineapple, Phillips Fiber Good Gummies. 점심 식사: Lettuce Salad with Cheese, Tomato and/or Carrots, Homemade-Style Spaghetti Sauce with Beef or Meat, Milk (2% Lowfat Without Added Vitamin A and Nonfat Solids), Phillips Fiber Good Gummies. 저녁 식사: Edy's Slow Churned Rich & Creamy Vanilla Bean Ice Cream, Tyson Foods Grilled & Ready Chicken Breast Fillets, Cooked Green String Beans (from Frozen), Red Raspberries, Strawberries, Radish, Cherry Tomatoes, Cucumber (Peeled), Tanimura & Antle Green Onion, Celery, Kraft Fat Free Zesty Italian Dressing, Butter Whipped (Salted). 더보기
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2067 kcal
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운동:
걷기 (느리게) - 3km/h - 30 분, 물 에어로빅 - 50 분, 휴식 - 14 시간 40 분, 숙면 - 8 시간. 더보기
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주 1.3 kg 감소하기
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