2020년 10월 24일의 체중기록 (저널항목 아님)
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66.9 kg
지금까지 감소한: 19.8 kg.
남은양: 0 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2020년 10월 24일:
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1630 kcal
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지방: 52.15g | 단백질: 52.24g | 탄수화물: 190.36g.
아침 식사: Harry's Fresh Foods Butternut Squash Soup, Starbucks Pumpkin Spice Latte (Tall). 점심 식사: Truly Spiked & Sparkling, Pepperoni and Sausage Pizza. 더보기
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안정된 체중
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
Thank you, Bill! 😁 When I lifted last I was exceeding both reps and weight from when this picture was taken, but I'm in a bit of a slump this week nursing hurt knees. I'm hoping so much to to lose too much momentum!
2020년 10월 25일 작성이: melissatwa
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Yes, dearest Chris, I do know how to easily make the weight move! 😩 Sadly, I'm not looking for extra padding to keep me warm this winter. 😬
2020년 10월 25일 작성이: melissatwa
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Very impressed with your ability to maintain with impaired knees! Truly.
2020년 10월 27일 작성이: TomLong
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HCB and Tom, thank you! Over the last few months I've been able to increase my calories quite a lot because of my activity and increased muscle, so having to go backward is not much fun. But, I'm fighting! 😁
2020년 10월 27일 작성이: melissatwa
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