Yessss! 😄
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88.3 kg
지금까지 감소한: 25.4 kg.
남은양: 5.5 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2020년 04월 5일:
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1744 kcal
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지방: 27.95g | 단백질: 45.11g | 탄수화물: 144.00g.
아침 식사: Post Honey Bunches of Oats with Almonds, Great Value 2% Reduced Fat Milk. 점심 식사: Great Value Organic Ground Flax Seed , Barilla Whole Grain Thin Spaghetti Pasta, Spaghetti with Wheat Pasta. 간식/기타: Jose Cuervo Tequila, Nabisco Wheat Thins Crackers - Hint of Salt, Rockin' Guacamole. 더보기
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주 1.9 kg 감소하기
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
You are in it to win it! 🤗💪💪💜💚
2020년 04월 5일 작성이: jcmama777
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2020년 04월 5일 작성이: PurpleAsh93
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I'm gonna reach my goal, and finally weigh again what I weighed when I was in the third grade! 😜
2020년 04월 5일 작성이: lonniehuffman
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Weight at 8 years old? I can’t remember those years!!!!
2020년 04월 5일 작성이: srossca
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3RD GRADE⁉️ Don't really rmbr but I must've been 50 lbs.???
2020년 04월 5일 작성이: acomandr
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You're doing great, good luck!
2020년 04월 5일 작성이: shirfleur 1
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