2020년 04월 1일의 체중기록 (저널항목 아님)
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92.0 kg
지금까지 감소한: 11.4 kg.
남은양: 12.6 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2020년 04월 1일:
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1289 kcal
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지방: 87.78g | 단백질: 87.68g | 탄수화물: 37.62g.
아침 식사: Joseph's Flax, Oat Bran & Whole Wheat Pita Bread, Trader Joe's Brown Cage Free Eggs (Large), Calavo Avocado, Coffee, ShopRite Half & Half. 점심 식사: Great Value Green Olives with Pimento, Olive Oil, Onions, Tomato Sauce, Ground Beef (80% Lean / 20% Fat). 저녁 식사: Hy-Vee Shredded Low-Moisture Part Skim Mozzarella Cheese, Pompeian Red Wine Vinegar, Extra Virgin Olive Oil, Souper Salad Red Onions, Cucumber (with Peel) , Hanover Chick Peas, Buffalo Wild Wings Parmesan Garlic Sauce, Broccoli , Chicken Breast, Kraft Finely Shredded Parmesan Cheese. 간식/기타: Cucumber (with Peel) , Sonoma Jack Garlic & Herb Cheese Wedge. 더보기
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주 7.6 kg 감소하기
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