2019년 11월 19일의 체중기록 (저널항목 아님)
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133.6 kg
지금까지 감소한: 48.6 kg.
남은양: 21.6 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2019년 11월 19일:
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2116 kcal
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지방: 51.80g | 단백질: 199.07g | 탄수화물: 203.69g.
아침 식사: Bananas, Health Connection Wholefoods Gluten-Free Rolled Oats, Nature's Choice Whole Dates - Pitted, Blue Diamond Almond Milk Unsweetened. 점심 식사: Iwisa Maize Meal-Pap, Nando's 1/4 Chicken Breast, Nando's 1/4 Chicken Leg / Thigh. 저녁 식사: Truly Good Vegetable Pizza Base, Tomatoes, Mushrooms, Onions, Green Peppers, Woolworths Extra Lean Beef Mince, Garlic. 간식/기타: USN Bluelab 100% Whey Premium Protein (Bar One), Apple, USN Bluelab 100% Whey Premium Protein (Bar One). 더보기
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주 2.8 kg 증가하기
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
Ouch! Just don’t give up!
2019년 11월 20일 작성이: christinecoo
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Not even close! The comfort of being 50kgs lighter is too motivating.
2019년 11월 20일 작성이: Fat Mike's
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Wow! That’s fantastic! You can be so proud of yourself.
2019년 11월 20일 작성이: christinecoo
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