2019년 04월 5일의 체중기록 (저널항목 아님)
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115.4 kg
지금까지 감소한: 16.6 kg.
남은양: 17.9 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2019년 04월 5일:
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2173 kcal
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지방: 143.76g | 단백질: 86.29g | 탄수화물: 100.24g.
아침 식사: Guacamole, Extra Virgin Olive Oil, Cream (Half & Half), Butter, Scrambled Egg (Whole, Cooked), Coffee (Brewed From Grounds), Sugar in the Raw Sugar in The Raw, Egg White, Sweet Onions, Tillamook Medium Cheddar Cheese. 점심 식사: Beef Brisket (Whole, Trimmed to 1/4" Fat) . 저녁 식사: Cooked Cauliflower (Fat Added in Cooking), Beef Brisket (Whole, Trimmed to 1/4" Fat) . 간식/기타: Maker's Mark Bourbon Whiskey, Great Value Mixed Berries, Almonds , Apple Fritter. 더보기
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주 0.5 kg 감소하기
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
2019년 04월 5일 작성이: mrsroboto
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2019년 04월 5일 작성이: g_ortegam
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Thank you! I’m feeling really good about things. My wife is noticing the changes 👀
2019년 04월 5일 작성이: love2educate
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