2019년 03월 17일의 체중기록 (저널항목 아님)
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70.9 kg
지금까지 감소한: 18.9 kg.
남은양: 0 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2019년 03월 17일:
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1409 kcal
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지방: 46.09g | 단백질: 70.77g | 탄수화물: 180.54g.
아침 식사: Co-Op British Double Cream, Quaker Old Fashioned Oats, Granulated Sugar Organic, Co-Op Skimmed Milk. 점심 식사: Cadbury Wispa (25.5g), Fage Fruyo Blueberry, Firm Silken Tofu, Tokoyaki (Yutaja), Clearspring Organic Miso Soup. 저녁 식사: Marks & Spencer Meringue Nests, Strawberries, Tesco Half Fat Creme Fraiche, Tesco Chicken Breast Fillets (130g), Broccoli, Tesco Half Fat Creme Fraiche, Strawberries, Marks & Spencer Meringue Nests. 간식/기타: Galaxy Ripple , McVitie's Digestives. 더보기
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주 3.2 kg 감소하기
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 댓글
You are so close to your blue line 👍
2019년 03월 17일 작성이: Tracey2211
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Thank you 🙏 I know I am getting so close and I am getting excited....set Good Friday as my target date and looking positive for making it....5 weeks and 5lbs to target and then new target 🎯 will be to stay within + or - 5lbs/2kg ❤️🐝x
2019년 03월 18일 작성이: MrGoodnight
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