NavymomT님의 저널, 2016년 11월 10일

I love the taste and the texture of an avocado when it is just beginning to turn ripe enough to eat. It is kind of hard getting the "meat" out of it but it tastes so much better than a ripe one to me. Just saying and my opinion.

다이어트 캘린더 보기, 2016년 11월 10일:
595 kcal 지방: 40.75g | 단백질: 48.50g | 탄수화물: 22.50g.   아침 식사: Mission Mexico Hass Avocado, Daisy 4% Small Curd Cottage Cheese. 점심 식사: Boar's Head EverRoast Oven Roasted Chicken Breast, Laura Lynn Low Moisture Part Skim String Cheese. 더보기

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댓글 
I agree. They didn't agree with me when I first started eating them. But now I'm ok. They are best when still firm. Sliced with salt and pepper. Mmmm. 
2016년 11월 10일 작성이: Sarah1950
I agree, Tina! I always preferred them on the riper side, but recently, didn't have any, so I cut open a firm one. SO much better! 
2016년 11월 10일 작성이: mskestrela
Holy shit, girl! Look at you! You are kick ass. Really terrific work. #stillgrindtime 
2016년 11월 10일 작성이: jimmiepop
You LOOK great!  
2016년 11월 10일 작성이: CCbabcock
Hey, MomT you do look awesome, great new pic! Keep up the great work! And I love avocados too...not too mushy, but not REALLY hard either. I slice them up with tomato, cucumber, and fresh mozzarella and drizzle balsamic and evoo on top...sometimes basil...:::licks lips:::I want some NOW!!!! 
2016년 11월 10일 작성이: XshapeshiftX
Thanks to all of yall. XX I will have to try them with what you said. It does sound good. JP thank you dear.  
2016년 11월 10일 작성이: NavymomT
You look like a new person! You are not fat anymore! Your steady loss is inspirational. Just Wow! - and coming up on 100 lbs. 
2016년 11월 10일 작성이: erikahollister
What an inspiration, you look great! 
2016년 11월 10일 작성이: Becca P
Looking great Tina 
2016년 11월 10일 작성이: HCB
Loving the new avatar. Awesome! 
2016년 11월 11일 작성이: Arabella66

     
 

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