back on the program----hooray--I made better food choices with this mini vacation.
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87.0 kg
지금까지 감소한: 6.9 kg.
남은양: 5.4 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2016년 07월 21일:
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420 kcal
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지방: 9.24g | 단백질: 52.22g | 탄수화물: 29.06g.
아침 식사: Red Onions, Greenfield Nat'l meat Co applewood smoked uncured bacon, Bell Peppers, Market Pantry 100% Liquid Egg Whites, farm promise breakfast uncured ham slices, Coffee. 점심 식사: Dannon Oikos Triple Zero - Peach, Maple Grove Farms Fat Free Balsamic Vinaigrette Dressing, Chop't Cucumber, Cos or Romaine Lettuce, Tomatoes, Chicken Drumstick. 더보기
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2616 kcal
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운동:
걷기 (중간) - 5km/h - 30 분, 책상 업무 - 8 시간 10 분, 휴식 - 9 시간 20 분, 숙면 - 6 시간. 더보기
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주 1.5 kg 감소하기
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댓글
2016년 07월 21일 작성이: tina1098
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Congrats! It's empowering to know you have made good choices.
2016년 07월 21일 작성이: mskestrela
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2016년 07월 22일 작성이: 99sleeper
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2016년 07월 22일 작성이: IamLinny
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Good for you I'm going to use this as inspiration as I head out on my 10 vacation and try not to destroy all the good work I did this week
2016년 07월 22일 작성이: Tbaygirl
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2016년 07월 22일 작성이: pandasmom
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Great job there, and great loss!
2016년 07월 22일 작성이: warrenwinter
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