2016년 05월 30일의 체중기록 (저널항목 아님)
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71.7 kg
지금까지 감소한: 3.6 kg.
남은양: 4.5 kg.
다이어트 실행도: 100%.
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다이어트 캘린더 보기, 2016년 05월 30일:
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1985 kcal
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지방: 158.44g | 단백질: 83.83g | 탄수화물: 40.04g.
아침 식사: HEB Cheddar Cheese & Jalapeno Sausage, Cooked Mushrooms (from Fresh), Bakers & Chefs Natural Sharp Cheddar Cheese, Poblano Pepper, Coffee, Butter, Now Foods MCT Oil, Calavo Avocado, Wright Brand Naturally Applewood Smoked Sliced Bacon. 점심 식사: Calavo Avocado, Poblano Pepper, HEB Cheddar Cheese & Jalapeno Sausage. 저녁 식사: Walnuts, Green Olives, Cheddar Cheese, Havarti Cheese, Brie Cheese, Columbus Sopressata. 간식/기타: White Table Wine. 더보기
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2348 kcal
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운동:
가라오케 (Karaoke) - 1 시간, 가사 - 3 시간, 빨래 - 15 분, 서있기 - 1 시간, 휴식 - 10 시간 45 분, 숙면 - 8 시간. 더보기
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주 5.7 kg 증가하기
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댓글
2016년 05월 30일 작성이: Engeland
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Oddly enough I practiced my first spike night on Saturday night. I had no weight change, I worked all day in the garden yesterday (back to lchf) and gained. Oh well. I'm going to try the spike night once a week for the next month or so. See how it works for me.
2016년 05월 30일 작성이: Kppgreen
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Try that and see if that works hon.
2016년 05월 30일 작성이: Engeland
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