love2educate님의 저널, 2020년 09월 7일

Smoked a brisket for a while. Turned out pretty good 😁

다이어트 캘린더 보기, 2020년 09월 7일:
2587 kcal 지방: 120.95g | 단백질: 187.55g | 탄수화물: 186.89g.   아침 식사: Isernio's Breakfast Chicken Sausage, Sugar in the Raw Sugar in The Raw, Coffee (Brewed From Grounds), Asparagus, Cream (Half & Half), Butter (Salted), Fried Egg. 점심 식사: Whole Foods Market Uncured Pepperoni Pizza. 저녁 식사: Denny's Fresh Sautéed Zucchini & Squash, Noodles, Beef Brisket. 간식/기타: Umpqua Chocolate Peanut Butter Ice Cream, Honeycrisp Apples, Premier Nutrition High Protein Shake - Caramel, PBfit Peanut Butter Powder, dotFIT Lean MR. 더보기
3752 kcal 운동: Apple Health - 24 시간. 더보기

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댓글 
🙌🏽 
2020년 09월 7일 작성이: enr4hisglory
Looks great. Have a brisket in the freezer but no smoker. I will have to braise mine 
2020년 09월 8일 작성이: liv001
Bring it over! I’ll smoke it! 🤣 
2020년 09월 8일 작성이: love2educate
I bet that is full of flavour!!!  
2020년 09월 8일 작성이: melissatwa
It’s delicious!  
2020년 09월 8일 작성이: love2educate
Nice smoke ring!! 
2020년 09월 8일 작성이: larilyn
Love it that way with blackened crust. Nice job. 
2020년 09월 8일 작성이: carol655
Beautiful char! Looks delicious! 
2020년 09월 8일 작성이: kattay
That looks utterly delightful!!  
2020년 09월 8일 작성이: KAGrimm
🤤  
2020년 09월 8일 작성이: AviaMar
The bark and ring were on point! Working on a couple of elements, but my brisket game is getting pretty solid 😁 
2020년 09월 8일 작성이: love2educate
Gorgeous!  
2020년 09월 8일 작성이: Joelmel
I concur! Bark and ring look BEAUTIFUL! What do you use for your cooker? Smoke? Do you inject, or just rub? Got some killer rub and injection recipes if you want to do some trading. The only cooking source I have is a grill, and constantly experiment and create new recipes.  
2020년 09월 8일 작성이: thebigguy
Looks perfect! Hmmmmm 
2020년 09월 8일 작성이: wifey9707
I swear I do have table manners and etiquette. BUT if I got within an inch of that plate, I would grab one of those hunks by the hand, and straight up sink my teeth into the bark of one of those bad boys. SAVAGE! 🍖🍗🤤😵 
2020년 09월 8일 작성이: Good Gracious Curvaceous
All bets are off with BBQ. 
2020년 09월 9일 작성이: thebigguy
Hey! I did a rub with pepper, salt, garlic and onion powder. Smoked overnight at 180 and kicked it up to 250 for 6 more hours. Turned out great! Next time I’ll smoke at 200 overnight and kick it up to 250 to finish. I use butcher paper at the 160 mark to finish and put in a cooler for a couple hours to rest. 
2020년 09월 9일 작성이: love2educate

     
 

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