2020년 04월 16일의 체중기록 (저널항목 아님)
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58.5 kg
지금까지 감소한: 1.8 kg.
남은양: 6.4 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2020년 04월 16일:
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977 kcal
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지방: 30.53g | 단백질: 43.90g | 탄수화물: 139.28g.
아침 식사: Papa John's Crushed Red Pepper, Papa John's Crushed Red Pepper, Soft Boiled Egg, Tea with Milk and Sugar, Brown Sugar . 점심 식사: Garlic , Butter (Salted) , Roti, Publix Onions, Tomatoes, Sunset Mini Cucumbers. 저녁 식사: Huy Fong Foods Sriracha Hot Chili Sauce, VH Sauces Soya Sauce, Chicken or Turkey Vegetable Soup (Home Recipe), Cooked Broccoli (Fat Not Added in Cooking). 간식/기타: Kirkland Signature Himalayan Pink Salt, Blueberries , Snapple Peach Iced Tea (K-Cup), Post Honey Bunches of Oats with Almonds. 더보기
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주 1.6 kg 감소하기
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