A little steak for lunch! Sweet potato and cauliflower on the side.
다이어트 캘린더 보기, 2019년 11월 5일:
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2133 kcal
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지방: 67.93g | 단백질: 175.74g | 탄수화물: 170.65g.
아침 식사: Butter , Isernio's Breakfast Chicken Sausage, Sugar in the Raw Sugar in The Raw, Egg, Cream (Half & Half), Coffee (Brewed From Grounds). 점심 식사: Cooked Cauliflower (Fat Added in Cooking), Trader Joe's Beef Filet Mignon, Baked Sweetpotato (Peel Not Eaten, Fat Added in Cooking). 저녁 식사: Olive Oil , Asparagus , Carrots , Lee Kum Kee Broccoli Beef Sauce, Skinless Chicken Breast. 간식/기타: Pure Protein Chewy Chocolate Chip High Protein Bar (Small), Red Table Wine , Chobani Greek Yogurt Blueberry on The Bottom , Apples , Pineapple , Breakstone's 2% Milkfat Lowfat Cottage Cheese. 더보기
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댓글
2019년 11월 5일 작성이: erikahollister
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2019년 11월 5일 작성이: sonyasimmons16
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2019년 11월 5일 작성이: FullaBella
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2019년 11월 5일 작성이: shirfleur 1
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Looks so good! How did you cook the sweet potatoes? I either bake them with the skin or roast on a cookie sheet after slicing them. Yours look better!
2019년 11월 5일 작성이: Fritzy 22
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Must. Not. Dive. Into. The. Computer. Wish I was there smelling this! :)
2019년 11월 5일 작성이: binkytexas
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@binkytexas: lol, I feel the same way :)
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I convection bake the sweet potatoes at 400 after cut and peeled.
2019년 11월 6일 작성이: love2educate
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I recently got a convection bake/microwave oven that I haven't figured out how to use. I will have to try that!
2019년 11월 6일 작성이: Fritzy 22
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2019년 11월 6일 작성이: Toni Bourlon
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