Dinner! Sesame garlic tempeh with baked carrots, brussels, and mushrooms. 🌱
다이어트 캘린더 보기, 2019년 04월 5일:
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1691 kcal
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지방: 53.81g | 단백질: 92.91g | 탄수화물: 219.40g.
아침 식사: Egg White, Egg. 점심 식사: Sweet Baby Ray's Original Barbecue Sauce, Nature's Own 100% Whole Wheat Hamburger Bun, Birds Eye Steamfresh Broccoli Florets, Beyond Meat Beyond Sausage. 저녁 식사: Wegmans Sesame Garlic Sauce, Vegetable Oil, Hannaford Brussels Sprouts, Lightlife Foods Organic Tempeh - Original, Mushrooms, Green Giant Fresh Baby Cut Carrots. 간식/기타: Larabar Peanut Butter Cookie, Grapes (Red or Green, European Type Varieties Such As Thompson Seedless), Nature Valley Sweet & Salty Granola Bars - Almond, Bananas. 더보기
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댓글
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2019년 04월 5일 작성이: -Diablo
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2019년 04월 5일 작성이: Retta Smith
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2019년 04월 5일 작성이: -Diablo
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Wow, this looks delicious and I don't even like veggies. What did you do to make them look so appetizing?
2019년 04월 6일 작성이: lindar99
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2019년 04월 6일 작성이: justdoit!
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I've been intimidated about the tempeh in my fridge. I'm just gonna go for it! This looks like the perfect meal!
2019년 04월 6일 작성이: Lindy220
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Fermented soy beans :) I just made my first batch. It come out brilliant. Its now marinating in a homemade teriyaki sauce :)
2019년 04월 9일 작성이: schmetterlinge34
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