2019년 02월 24일 작성이: MariuszW.
|
2019년 02월 24일 작성이: mal_07
|
2019년 02월 24일 작성이: just911
|
2019년 02월 24일 작성이: Nynekk
|
2019년 02월 24일 작성이: karolciak124
|
naleśniki albo gofry🤔 racuszki😋
|
Ja wiem co to jest. To jest jutrzejszy wzrost wagi .
2019년 02월 25일 작성이: =Cinek=
|
Just911 trafiła 😀 to zakwas na chleb 😀 Cinek jest na szczęście spadek 😉
2019년 02월 25일 작성이: mal_07
|
Musi mieć przynajmniej 5 dni, im starszy tym lepszy
2019년 02월 25일 작성이: mareksz75
|
Marku ma tydzień, codziennie dokarmiany. Będę dziś robić z Twojego przepisu i 100% żytni razowy.
2019년 02월 25일 작성이: mal_07
|
Zaczyn drożdżowy.. Tylko na co? 🤔
2019년 02월 25일 작성이: Magdalena40
|
Magda to zakwas żytni na chlebek 😉
2019년 02월 25일 작성이: mal_07
|
Aaaaaaa. Taki najlepszy. A jak w domu wtedy pachnie 🤗
2019년 02월 25일 작성이: Magdalena40
|
Magda i to jest właśnie hardcore dla ketowców😉
2019년 02월 25일 작성이: mareksz75
|
Pachnie oj pachnie, będziem jeść 😀 a jeszcze masło świeże dziś będę robić 😃
2019년 02월 25일 작성이: mal_07
|
Mal też bym chciał ale nie mogę tutaj dostać nie pasterywanego mleka
2019년 02월 25일 작성이: mareksz75
|
Mal, prowokujesz.... No przecież to od razu idzie w stronę 'My Słowianie ' 😅😅 Będzie wideorelacja z wyrabiania masełka?
2019년 02월 25일 작성이: MariuszW.
|
Marek ja kupuję mleko 6% tłuszczu, śmietany z niego można zebrać mnóstwo! Problem tylko w okolicy cielenia się, bo nie ma mleczka.
Mariusz hahaha mikser będzie w użyciu, bez szału 😉
2019년 02월 25일 작성이: mal_07
|
2019년 02월 25일 작성이: Srelus
|